7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

DSİ'de şampiyonluk sevinci

DSİ'DE ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ

Erzurum’da yapılan Kulüpler arası Küçükler Bölgesel Basketbol Grup Birinciliği maçlarının üçünü de kazanarak şampiyon olan DSİ Spor’da büyük bir sevinç yaşandı.

Erzurum’da yapılan Kulüplerarası Küçük Erkekler Bölgesel Basketbol Grup Birinciliği maçlarında başarı göstererek şampiyon olan DSİ Spor bir ilke imza atmanın mutluluğunu yaşıyor.

Erzurum’da oynanan maçlarda Erzurum adına bir ilki başararak gruptan çıkan ilk takım olma ünvanını ele geçiren DSİ Spor, Ordu, Trabzon ve Ağrı takımlarını geride bırakarak, finallere katılma hakkını elde etti. Yeşil-beyazlı takım bu başarısı ile büyük bir başarıya imza atarken, Kırıkkale’de yapılacak olan finallerde Erzurum’u temsil edecek.

Cemal Gürsel Spor Salonu’nda oynanan maçlar sonunda şampiyonluk turu atan, DSİ Spor Minik Basketbol takımı aynı sevinci Kırıkkale’de yaşamak istiyor. Antrenör Hamit Kavurmacı yönetimindeki DSİ Spor bir tarih yazarak, Erzurum’da basketbolda grup geçen tek takım oldu. DSİ Spor Kulüp Başkanı Kemalettin Yentimur, “Türkiye’nin ilk sekiz takımı arasında kaldık. Şimdi finallerde de başarılı olup, Türkiye şampiyonasına katılmak istiyoruz. Yönetim olarak hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız” dedi.

Yeşil-beyazlı takımın Basketbol Şube Sorumlusu Cem Culfa ise turnuvayla çok iyi hazırlandıklarını ve bunun semeresini grup şampiyonu olarak gördüklerini söyledi.

Culfa, “Hamit hoca ile birlikte bu çocuklara yoğun bir mesai harcadık. Başarının gelmesi için gece gündüz çalıştık. Amacımız Kırıkkale’de yapılacak olan finalleri de geçmek ve Türkiye şampiyonasına katılmak” diye konuştu.

DSİ'DE ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ
İHA
Yayın Tarihi : 31 Mart 2010 Çarşamba 15:16:03
Güncelleme :31 Mart 2010 Çarşamba 17:02:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?