4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Ediz Hun öğrencilerle sohbet etti

EDİZ HUN ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ

Erzurum'da düzenlenen 4. Uluslararası Dadaş Film Festivali'ne katılan Türk sinemasın usta isimlerinden Ediz Hun öğrencilerla yaptığı söyleşide, "İyi bir siyaset için asla ayrım yapmamak lazım. Beğenip beğenmemek değil insanların düşüncesine saygı duymak önemli" dedi.

Çok karmaşık bir dönemde milletvekili olduğunu ve çok zor şartlarda çalıştığını belirten usta oyuncu, "Her insan ülkesi için çalışmayı bilmeli. Her partide iyi de var kötü de. Bu sadece partiler için değil her cemiyet için geçerlidir. Tek tip değil farklı düşüncelerde olmak lazım ki, insanlara iyi hizmet edilsin. Ben Türkiye'nin durumunu hiçbir zaman vahim görmedim. Benim siyasete girdiğim zaman karmaşık bir döneme denk gelmişti. Çünkü Bülent Bey hastaydı ve üçlü koalisyon vardı. Ayrıca biz seçildikten

sonra deprem oldu. Ve birçok insan hayatını kaybetti. Biz hastanelere gittiğimiz zaman kimse bizim farkımızda bile olmuyordu. Bazıları da neden geldiniz dercesine bakıyordu. Biz böyle karmaşık bir dönemde çalıştık" diye konuştu.

EDİZ HUN ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ
EDİZ HUN ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2009 Salı 14:51:03
Güncelleme :27 Ekim 2009 Salı 15:46:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?