6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Ehliyetsiz sürücü dehşet saçtı!

ÇAT İlçesi'nden Erzurum'a doğru gelen 16 yaşındaki M.S.Y. yönetimindeki otomobil, orta refüjdeki elektrik direğine çarptı. Kazada 3 kişi öldü, sürücü ile birlikte 4 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 05.30 sıralarında Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde meydana geldi. Ehliyetsiz M.S.Y.'nin yönetimindeki 16 FA 278 plakalı otomobil, Çat'tan kent merkezine gelirken direksiyon kontrolünü yitirince orta refüjdeki elektrik direğine çarptı. Savrularak yolun karşısına geçen otomobili gören Mehmet Ş. yönetimindeki 25 EV 020, Y.K. yönetimindeki 25 LK 467 plakalı otomobillerin sürücüleri de paniğe kapılarak kaza yaptı. M.S.Y.'nin kullandığı otomobilde bulunan hepsi 16 yaşında olan Furkan Öngörmüş, Burak Onganer ile Erdem Kara öldü. Kazada aynı otomobilde bulunan sürücü M.S.Y., arkadaşları M.F.D. ile S.F.O. ve diğer otomobilde bulunan 30 yaşındaki M.Ş. yaralandı. Yaralılar, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ÖLÜ SAYISI 4'E ÇIKTI

Çat İlçesi'nden Erzurum'a doğru gelen 16 yaşındaki M.S.Y. yönetimindeki otomobilin orta refüjdeki elektrik direğine çarpması sonucu ağır yaralanan ve Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yoğun bakıma alınan 15 yaşındaki Mehmet Fatih Dadaloğlu da kurtarılamadı. Böylece kazada ölenlerin sayısı 4'e yükselmiş oldu

 

...
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2012 Pazartesi 11:12:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?