4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Eksi 20 derecede defile

Erzurumlu ünlü tasarımcı Ahmet Kemal Özerbaş, Paladöken Kayak Merkezi'nde düzenlediği saç şovda ilginç tasarımlarını kadınlarla paylaştı. Eksi 20 derecede yapılan şovda Çifte Minareli Medrese, Çift Başlı Kartal ve İzmir Saat Kulesi modelleri yoğun ilgi gördü.

Uluslararası Kuaförler Federasyonu Karadeniz ve Doğu Anadolu Bölgeleri Temsilcisi ünlü modacı Ahmet Kemal Özerbaş'ın tasarladığı saç modelleri kadınların beğenisine sunuldu. Kadınların hayran kaldığı saç tasarımlarında model olarak Erzurum'un simgesi olan Çifte Minareli Medrese, Çift Başlı Kartal, modeller üzerinde tanıtıldı.

Uluslararası festivallerde düzenlediği saç modelleriyle birçok ödüle layık görülen Özerbaş, "Ben Erzurumluyum. 2011 Kış Olimpiyatları'nın Erzurum için çok önemli bir yere sahip olduğu düşünüyorum. Daha önce Ukrayna, Bulgaristan, ve Rusya'da yapılan uluslararası saç modellerini Bu kez de Erzurum'da şov olarak yapmaya karar verdim" dedi.

Salonda başlayan saç şovu daha sonra kar üzerinde devam etti. Hava sıcaklığının çok düşük olması nedeniyle şov yapmakta zorlandıklarını söyleyen mankenler, "Hava çok soğuk. Ayaklarımız dondu. Bu soğukta şov yapmak gerçekten çok zor. Ama Erzurum'u tanıtmak için soğuğa rağmen buradayız" diye konuştular.

iha
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2009 Pazar 18:26:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?