19
Mayıs
2024
Pazar
ERZURUM

Eksi 30 derecede yarı çıplak kayak

Erzurum'da dondurucu soğuklar etkisini sürdürürken, Palandöken'de yarı çıplak kayan Rus turist, soğuk havaya meydan okudu. 

Hava sıcaklığının dün gece sıfırın altında 30 derece olarak ölçüldüğü Erzurum'da hayat buz keserken, şehir merkezinde çok sayıda araç çalıştırılması için ateşle ısıtıldı. 

Belediye ekipleri çatılardan sarkan buz sarkıtları kırmak için çalışma yaparken, canlılığın yaşandığı Palandöken Kış Sporları Merkezi'nde bugün yarı çıplak bir halde çocuğuyla birlikte kayan yapan Rus turist ilgi odağı oldu. Soğuk havaya meydana okuyan Rus turist, yerli ve yabancı kayakçıların dikkatini çekerken, uzun süre çıplak halde kaymaya devam etti. 

Öte yandan, bölgede en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 31 dereceyle Ardahan'da kaydedildi. Erzurum Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, bölgedeki illerde ise en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında olmak üzere Erzurum'da 30, Erzincan'da 12, Kars'ta 23, Ağrı'da 28 ve Iğdır'da 11 derece olarak belirlendi. Gündüz en yüksek hava sıcaklığı da Erzurum'da eksi 15, Erzincan'da eksi 1, Kars'ta eksi 12, Ağrı'da eksi 15, Iğdır'da eksi 10, Ardahan'da ise eksi 16 derece olarak ölçüldü.
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2007 Cumartesi 17:22:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?