7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Elimdar Aydemir de aday adayı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nde görev yaptıktan sonra çeşitli sendikalarda yöneticilik yapan Elimdar Aydemir, AK Parti’den Aziziye İlçe Belediye Başkan aday adayı oldu.


Görev verilmesi halinde halkla iç içe bir hizmet anlayışı benimseyeceğini belirten Elimdar Aydemir, "İlçemizin çağdaş belediyecilik anlayışı çerçevesinde biz Aziziyelilere yakışır, yaşanılabilir bir belde haline gelebilmesi için mücadele edeceğiz.

İlçemizdeki derneklerle, amatör spor klüpleri, mahalle muhtarları, mahallelerde kurulacak danışma meclisleri koordineli çalışma sonucu, yapılacak hizmetlerin günü kurtarma adına değil çağdaş ve geleceğe yönelik olması, beldemize yapılacak büyük yatırımlarda, bu konuda uzman kuruluşlardan gerekli destek ve bilgi alınarak yatırımın modern kentçilik anlayışına uygun olarak yapılması.

İşsizliği önlemek adına yatırımcıların beldemize yönlendirilmesi ve onlara her türlü kolaylığın sağlanmasını hedefliyoruz. Yönetici olarak çarpık kentleşmenin önüne geçilmesi. Kentsel dönüşüm çerçevesinde tüm Aziziye Beldemizin imar ıslah ve revizyon planları yapılarak imara açılmasını hedefliyoruz.”dedi.

İha
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2008 Cumartesi 13:48:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?