6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Elleriyle şifa dağıtıyor

Oltu ilçesinde yaşayan Dr. İbrahim Hakkı Ekinci, bel ve boyun fıtığı hastalarını elleriyle tedavi ediyor.

Oltu ilçesinde bulunan muayenehanesinde serbest hekimlik yapan Dr. İbrahim Hakkı Ekinci, bel ve boyun fıtığı hastalarının akınına uğruyor. Boyun ve bel fıtığı hastalarına 7 ile 10 seans arasında masaj uygulayarak tedavilerini yapan Dr. Ekinci, masajı 15 yıl önce Rusya'dan gelen bir doktordan öğrendiğini söyledi.

Muayenehanesinde çalışan Rus doktorla birlikte 8 ay boyunca masajlı tedavi yaptıklarını ve tedaviyi bu şekilde öğrendiğini anlatan Dr. Ekinci, hastaların tedaviden çok memnun olduklarını belirtti. Hastalara yönelik yaptığı masajla ilgili bilgiler de veren Ekinci, "Parmaklarımla bir çeşit derin masaj tedavisi yapıyorum. Bel ve boyun fıtığı hastalarını tedavi etmekteyim. Bel ve boyun fıtığı omurgada yıpranmaya, aşınmaya bağlı olarak gelişiyor. Yapmış olduğum tedavide mekanik olayı tersine çeviriyorum" dedi.

Dr. İbrahim Hakkı Ekinci'nin yaptığı masajlı tedavi sonrası sağlığına kavuştuğunu söyleyen Binnazer Keleş, "Bel fıtığı sebebiyle rahatsızlandım. Ağrılar sebebiyle ayakta bile duramıyordum. Doktor beyin tedavisi sonucu sağlığıma kavuştum" diye konuştu.

Kalçasında meydana gelen ağrılar sebebiyle çok sayıda hastane ve doktora müracaat ettiğini söyleyen emekli öğretmen Necati Aslan ise, "Yaptığımız tedavilere rağmen ağrılarım ve hastalığım iyileşmedi. Doktor Ekinci'nin tedavisi sonrası iyileştim. 3 yıldan beri ağrım-sızım yok" dedi.

.
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2008 Cumartesi 11:51:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?