8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

Elvan kampa girdi

ELVAN ABEYLEGESSE, ERZURUM’DA KAMP ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

20. Avrupa Atletizm Şampiyonası bayanlar 10 bin metrede altın madalya kazanan Elvan Abeylegesse, hedefi olan dünya rekorunu kırmak için Erzurum'da kampa girdi.

İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenen 20. Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda bayanlar 10 bin metrede altın madalya, 5 bin metrede de Gümüş madalya kazanarak Türkiye'nin gururu olan Elvan Abeylegesse, Erzurum'da yeniden antrenmanlara başladı.

Erzurum'un Palandöken Dağı'nda ve Cemal Gürsel Spor Salonu'nda antrenörüyle birlikte, antrenmanlarını yapan Abeylegesse, 27 Ağustos'ta Brüksel'de yapılacak yarışmalara hazırlanıyor.

Erzurum Palandöken’in kendisine uğur getirdiğini ve en ideal antrenman yeri olduğunu ifade Elvan Abeylegesse, “Barselona da düzenlenen 20. Avrupa Atletizm Şampiyonası'ndan sonra Erzurum'a geldik ve burada çalışmalara başladık. Buranın havası serin ve antrenman için çok uygun. Bir de yarışma yapacağımız yerlerin rakımı da yüksek olduğu için Erzurum'u tercih ettik. Erzurum'da antrenman yaptıktan sonra girdiğim yarışmaları da genelde kazanıyorum. Geçen sene burada antrenman yaptım ve 16. Akdeniz Oyun'larında 10 bin metrede altın madalya kazandım. Bu yıl mayıs sonunda da burada hazırlandım ve Avrupa'da 10 bin metrede altın, 5 bin metrede Gümüş madalya kazandım. Şimdi de 27 Ağustos'ta Brüksel'de yapılacak dünya kupası için hazırlıklar yapıyoruz. İnşallah onu da kazanacağız.” dedi.

ELVAN ABEYLEGESSE, ERZURUM’DA KAMP ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2010 Salı 13:29:00
Güncelleme :17 Ağustos 2010 Salı 14:16:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?