6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

'Emekli komutanlar şov yapıyor'

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Muammer Cindilli, Şemdinli'de düzenlenen hain saldırının ardından bazı emekli komutanların şov ve reyting uğruna sakıncalı açıklamalar yaptıklarını ifade ederek, bu duruma tepki gösterdi.

Erzurum Emniyet Müdürü Mehmet Kamil Çolak'ın makamında bir açıklama yaparak saldırının ardından Türkiye'nin birlik ve bütünlüğüne dikkat çeken Cindilli, "Türk milleti bir ölse bin dirilir" dedi.

Terörle mücadelede Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve emniyet güçlerinin istikrarlı bir şekilde sonuna kadar mücadeleyi sürdüreceklerine emin olduklarını ifade eden Cindilli, 17 askerin şehit olduğu Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Aktütün Sınır Bölüğü'ne yönelik yapılan hain saldırının ardından bazı emekli komutanların şov ve reyting uğruna sakıncalı açıklamalar yaptığını söyledi.

TSK'nın dünyanın en güçlü ordusuna sahip olduğunu vurgulayan Cindilli, "İstiklal harbinde 7 düvele karşı savaştık. Özellikle bu hassas günlerde hainlerin ekmeğine yağ sürecek açıklamalardan herkesin kaçınması gerekmektedir. Bazı emekli arkadaşların şov ve reyting uğruna beyanatlar verdiklerini görüyoruz. Bu durumu üzülerek gözlemliyoruz. 1 tane devletimiz var. Devletimizin de mücadelede en güçlü yeri TSK'dır. TSK'yı olumsuz söylemlerle yıpratmak isteyenlere tepki gösteriyoruz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2008 Salı 20:17:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?