6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Emniyet Müdürlüğünde terfi heyecanı

Erzurum Valisi Sami Bulut, Türk polisinin standartların üstünde eğitim aldığını, suç ve suçlu ile mücadelede geçmiş yıllara oranla daha başarılı olduğunu söyledi.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü’nde görev yaparken bir üst rütbeye terfi eden 33 personel için tören düzenlendi. Emniyet Müdürlüğü Brifing salonunda düzenlenen terfi törenine Vali Sami Bulut, Cumhuriyet Başsavcısı Sinan Kuş, Emniyet Müdürü Kamil Çolak ve polis memurları katıldı.

Terfi alan personeli tebrik eden Erzurum Valisi Sami Bulut, Türk polisinin standartların üstünde bir eğitim aldığını belirtti. 12 Eylül 1980 öncesindeki polis teşkilatıyla günümüzdeki polis teşkilatının kıyaslanamayacağının altını çizen Vali Sami Bulut, “Bu gün polisimiz daima standartların çok üzerinde eğitim almakta ve araç gereç bakımından da dünyadaki ülkelere güvenlik hizmeti sunmaktadır. Çok şükür şimdi polisimiz, emniyet teşkilatımız ve güvenlik güçlerimiz suç ve suçlu ile mücadelede çok daha etkin ve verimli daima süratli sonuçlar elde etmektedir."dedi.

Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev alan 33 personelin bir üst rütbeye terfi ettiğini belirten Erzurum Emniyet Müdürü Kamil Çolak, polis memurlarını tebrik etti. Konuşmasında terfi alan memurlara da seslenen Emniyet Müdürü Kamil Çolak, şunları ifade etti:

“Unutmayınız ki, sizler geleceğin üst düzey yöneticileri, emniyet müdürlerisiniz.

Görevinizi en iyi şekilde yerine getirebilmeniz için her konuda donanımlı, eğitimli ve çalışkan olmanız büyük önem arz etmektedir. Nerede ve hangi konumda olursanız olun, potansiyelinize yerleştirilmiş olan güzelliklerin zirvesine çıkmak için rahatınızı bozmaya karar vermelisiniz. Kolay kazanç peşinde koşmayınız, çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden kolay kazanç peşinde koşanlar önce hürriyetini, sonra haysiyetini, daha sonra'da istikballerini kaybetmeye mahkumdur. Bunu asla unutmayınız. Sizler amiri olduğunuz kuruluş ve hizmet birimlerinde yasalarla belirlenen görevleri zamanında ve eksiksiz olarak yapmaktan ve yaptırmaktan, maiyetinizdeki memurları yetiştirmekten, hal ve hareketlerini takip ve kontrol etmekten de sorumlusunuz."

Törende daha sonra bir üst rütbeye terfi eden polislere rütbeleri Vali Sami Bulut tarafından takıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2008 Salı 16:05:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?