7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Emniyet Müdürü Çelik görevde

ERZURUM EMNİYET MÜDÜRÜ İBRAHİM ÇELİK GÖREVE BAŞLADI

Kütahya Emniyet Müdürlüğü’nden Erzurum Emniyet Müdürlüğüne atanan İbrahim Çelik bugün Erzurum’a gelerek görevine başladı.

Emniyet Müdürleri kararnamesi ile Erzurum Emniyet Müdürlüğü görevine atanan İbrahim Çelik, bugün sabah saatlerinde hava yolu ile Erzurum’a geldi. Emniyet Müdür Yardımcıları tarafından havalimanında karşılanan Emniyet Müdürü İbrahim Çelik için Erzurum Emniyet Müdürlüğü hizmet binası önünde bir karşılama töreni düzenlendi. Soğuk hava nedeniyle dışarıda sadece polis mangasını selamlayan Emniyet Müdürü Çelik, daha sonra Emniyet Müdürlüğü Brifing Salonu’nda Şube müdürleri ile bir araya geldi.

Basın mensupları ile kısa bir süre sohbet eden Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, Erzurum’un tarihi şan ve şerefle dolu bir şehir olduğunu belirterek, burada görev yapmaktan son derece mutlu olacağını dile getirdi.

Vatandaşın huzuru ve güveni için hizmet edeceklerini söyleyen Kılıç, devraldıkları bayrağı daha ileriye götürmek için çaba göstereceklerini bildirdi.

Erzurumluların 24 saat polisi yanında göreceğini ifade eden Kılıç, “Vatandaşlarımıza kapılarımız hep açık olacak. İstedikleri zaman bizleri rahatlıkla görebilecekler. Mahallelerde düzenleyeceğimiz huzur toplantıları ile hep halkımızın içinde olacağız. Böylesine önemli ve tarihi bir şehirde görev yapmak, bu şehre hizmet etmek bizim için şereftir” diye konuştu.

İBRAHİM ÇELİK KİMDİR

1953 Gaziantep İslahiye doğumlu olan Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, 1979 yılında polis mesleğine girdi. Polis Akademisini 1986 yılında bitirdikten sonra, Komiser Yardımcısı olarak Polis Akademisinde göreve başladı. 1987-1990 yılları arasında Paris’te UNESCO Daimi Temsilciliğinde Ateşe olarak atandı. 1990-1993 yılları arasında tekrar Polis Akademisinde, 1993-1998 yıllarında Malatya Emniyet Müdürlüğünde değişik rütbelerde görev yaptıktan sonra 1998 yılında Manisa Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğüne atandı. 2007 yılından itibaren Kütahya İl Emniyet Müdürü olarak görev yapan İbrahim Çelik, son kararname ile Erzurum Emniyet Müdürlüğü’ne atandı.

ERZURUM EMNİYET MÜDÜRÜ İBRAHİM ÇELİK GÖREVE BAŞLADI
ERZURUM EMNİYET MÜDÜRÜ İBRAHİM ÇELİK GÖREVE BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2010 Çarşamba 12:55:04
Güncelleme :27 Ocak 2010 Çarşamba 13:00:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?