6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Emniyet müdürü vatandaşa seslendi

Erzurum Emniyet Müdürü Ali Tom, şehrin asayiş konusunda her ferdin üzerine düşen görevler olduğuna dikkat çekerek, destek istedi.

Makamında gazetecileri kabul eden Erzurum Emniyet Müdürü Ali Tom, günümüzde medyanın önemli bir unsur olduğunu ifade ederek, doğru, dürüst ve tarafsız haberciliğe dikkat çekti. Yapılan olumlu çalışmaların taktir edilmesi, yanlışlıkların da eleştirilmesi gerektiğini belirten Müdür Tom; "Bizim için önemli olan halkımızın memnuniyetidir. Vatandaşlarımız, polisimize güvenmeli, çalışmalarda yardımcı olmalıdır. Bizim de halkın huzuru ve emniyeti için çalıştığımız unutulmamalıdır. Erzurum gibi devlet, millet ve bayrağına bağlı bir şehirde görev yapmaktan mutluluk duyuyorum. Her yörenin olduğu gibi bu şehrin de problemleri olabilir. Bu problemlerin çözümü için çalışıyoruz." dedi.

Suç ve suçla mücadelede her vatandaşın üzerine düşen sorumluluklar da olduğunu kaydeden Müdür Tom, "Suçluları ihbar etmekten çekinmeyin. ücretsiz 155 polis imdat hattı her zaman vatandaşımız için hizmettedir." diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2008 Perşembe 14:16:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?