8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

Emniyetin araçları yolda kalıyor

Erzurum Emniyet Müdürü Kamil Çolak, emniyetin kullandığı eski model araçlardan dert yakınarak, işadamlarına araç yardımı yapmaları için çağrıda bulundu. 

Zaman, zaman suçlu kovalarken yolda kalan polis otolarının gözlendiği Erzurum'da, Emniyet Müdürü Kamil Çolak, bu konuda işadamlarından yardım istedi. 

Yaklaşık 20 yaşındaki otolarla suçlu kovalamak zorunda kaldıklarını ve eski araçlarla suçluların peşinde koşuşturmanın oldukça zor olduğunu ifade eden Müdür Çolak, " Son model araçlarla kaçan suçluları, köhne araçlarla takip edemiyoruz. Kısıtlı imkanlarla çalışıyoruz. Eski araçlarımız her an arıza çıkarabiliyor. Bir çoğu kış aylarında çalışmıyor. Özellikle kışın araç sıkıntısı çekiyoruz. Hırsız son model araçla kaçıyor, polis elinde olmayan imkanlar nedeniyle hırsızın arkasından bakıyor. İşadamları ile kamu kurum ve kuruluşlarına sesleniyorum; herkes elini taşın altına koymalı. Emniyet Müdürlüğü'ne katkıda bulunmalı. O zaman ekiplerimiz daha hızlı ve süratli bir şekilde asayişi sağlayacaktır." dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2006 Çarşamba 12:03:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?