6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Emniyetten cinayet açıklaması

Erzurum Dadaşkent semtinde önceki gün meydana gelen cinayet olayı ile ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü'nce açıklama yapıldı. 

Emniyet Müdürlüğü’nce yapılan yazılı açıklamada şu bilgilere yer verildi,
"Dadaşkent Abdülhamit Mahallesi İzzet Begoviç Caddesi’nde meydana gelen ‘Silah ve Darp ile Kasten Yaralama Sonucu Ölüm’ olayıyla ilgili yapılan çalışmada, öğle saatlerinde şüpheli müşteki Y. K. ile şüpheli müşteki B. S. A.’nın aralarında münakaşa yaşandığı, şahısların kavga ettiği, kavga esnasında B. S. A.’nın gözünden darp sonucu yaralandığı, Y. K. isimli şahsın B. S. A.’yı kendi arabası ile Numune Hastanesi’ne tedavi için götürdüğü ve hastaneden ayrılarak ikametine gittiği, olayı öğrenen B. S. A.’nın yakınlarının Y. K.’nın olay yeri olan ikametine gittikleri ve ikametin camlarını kırarak eve girmeye çalıştıkları, evde bulunan Y. K.’nın kendisine ait av tüfeği ile şahıslara ateş ettiği, açılan ateş neticesinde; maktül F. A.’nın karnından, H. A.’nın kasığından, Y. A.’nın kolundan ve gözünden yaralandığı, tedavisi tamamlanan Y. A.’nın taburcu olduğu, H. A.’nın hayati tehlikesi nedeniyle Aziziye Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinde yatırıldığı, yaralı F. A.’nın Aziziye Araştırma Hastanesinde 15 Ekim 2008 tarihinde saat 23. 30’da hayatını kaybettiği tespit edilmiş, olayla ilgili birimlerimizin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde; 1 adet av tüfeği, 65 Adet 12 kalibre av fişeği, 4 adet av kartuju ele geçirilmiş, olay günü ekiplerimiz tarafından yakalanan şüpheli müşteki Y. K., tahkikat neticesi sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.” 

Açıklamada, il genelinde huzur ve güven ortamını bozmaya yönelik her türlü suç ve şüpheliler ile mücadelenin hukukun üstünlüğü çerçevesinde halkın desteği ile devam ettirileceği belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2008 Cuma 15:17:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?