7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Emniyetten Ramazan tedbirleri

ERZURUM EMNİYET MÜDÜRÜ ÇELİK’TEN, RAMAZAN TEDBİRLERİ

Erzurum Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, yaklaşan Ramazan ayı öncesinde bir dizi tedbirler aldıklarını belirterek, vatandaşın huzurunu bozmaya çalışanlara fırsat vermeyeceklerini belirtti.

Emniyet Müdürlüğü vatandaşların huzurlu bir ramazan ayı geçirebilmesi için bir dizi tedbir aldı. Ramazan ayının ilk günü itibariyle ekip ve devriye sayısında artış olacağını

Belirten Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, “Geçmiş dönemlerdeki tüm raporları gözden geçiriyorum. Sıkıntılı olan bölgelerde ekip sayımızı artırıyoruz. Vatandaşın huzurunu bozmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Hangi sokaklarda daha çok kavga olmuş, trafikte hangi kavşaklarda aksamalar meydana gelmiş hepsini tespit ediyorum. Ona göre sorunların yaşandığı yerlerde önlemlerimizi daha da çok artıracağız. Biz de Emniyet Müdürlüğü olarak sakin bir ramazan ayı geçmesini istiyoruz. Ancak istemediğimiz olaylarda olursa anında müdahale edip, halkın huzurunu bozmak isteyenlere bu fırsatı vermeyeceğiz" dedi.

Geçmiş yıllarda özellikle iftar vakitlerinde trafik sorunu yaşandığının da vurgu yapan Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, “Trafiğin yoğun olduğu kavşaklara çok büyük özen göstereceğiz. Trafiğin aksamaması için tüm ekiplerimiz görev alacak. Geçmiş yıllara baktığımızda trafikte önemli sorunlar yaşandığını görüyoruz. Bu sorunları en asgariye indirmek için önlemlerimizi alacağız. Biz vatandaşlarımızın huzurlu bir Ramazan ayı geçirmeleri için gece gündüz çalışacağız. Vatandaşlardan ise polise yardımcı olmalarını bekliyoruz. Her türlü olumsuzluğu bizimle paylaşmalılar. Bizde anında olay yerine ekip çıkartarak, sorunları çözelim" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2010 Cuma 09:56:01
Güncelleme :6 Ağustos 2010 Cuma 16:32:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?