6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

En güzel Öğretmenler Günü hediyesi

Erzurum'un Altınbulak köyünde 5 yıldır öğretmenlik yapan vefakar çiftlere, küçük öğrencileri okul bahçesinde kalp figürü oluşturarak en büyük öğretmenler günü hediyesini verdiler.

Erzurum merkeze 14 kilometre uzaklıkta bulunan Altınbulak Köyü İlköğretim Okulu'nda öğretmenlik yapan karı koca Murat ve Gülay Elmalı çiftine öğrencileri unutamayacakları bir Öğretmenler Günü jesti yaptılar. 9 yıllık öğretmen olan ve 5 yıldır Altınbulak köyünde görev yapan Murat ve Gülay Elmalı çiftine küçük öğrencileri kalp figürü yaparak sevgilerini gösterdiler.

Doğu Anadolu'nun ağır kış şartlarına rağmen Altınbulak köyünde öğretmenlik yapmaktan mutlu olduklarını ifade eden öğretmen çiftler, "Üç çocuğumuz var. Ama bütün okul bizim çocuklarımız. Hepsini çok seviyoruz. Bu yüzden de olumsuzluklara rağmen köyde öğretmenlik yapmaya devam ediyoruz" dediler.

Öğretmelerini çok sevdiklerini ve onların köyden gitmelerini istemediklerini ifade eden öğrenciler ise, "Bugün 24 Kasım Öğretmen Günü. Öğretmenlerimize olan sevgimizi kalıcı kılmak için kalp yaptık. Öğretmenlerimiz kalbimizde yaşıyor. Bunu anlatmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştular.

Öte yandan Erzurum merkez Havuzbaşında bugün düzenlenen Öğretmen Günü programında ise soğuk hava öğrencileri üşüttü. Çelenk töreni öncesinde Havuzbaşında toplanan küçük öğrenciler, soğuk havadan korunmak için montlarına sıkı sıkı sarılırlarken, el ve yüzlerini de ovuşturarak ısınmaya çalıştılar.

iha
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 14:53:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?