7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

En mutlu günleri zehir oldu

ERZURUM'DA GELİN VE DAMAT DÜĞÜN SIRASINDA SOYULDU

Erzurum'da gelin ve damat düğün sırasında soyuldu. Çifte takılan altınlar, dinlenme odasında çalındı. Yaklaşık 16 bin lira değerindeki altınları alan hırsızlık zanlısı bir süre sonra yakalandı. Ancak düğün yaşanan olay nedeniyle sadece 1 saat sürdü.

Hollanda'da yaşayan gurbetçi Ali Gülbahar'a gönlünü kaptıran Tuba Erarslan'ın en mutlu günleri, kabusa döndü. Genç çiftin oldukça güzel başlayan düğün merasimi, takı merasimi sonrasında zehir oldu. Düğünde nikahın kıyılmasının ardından, piste çıkan gelin ve damat, akraba ve arkadaşlarıyla bol bol oynadı.

Eğlenceli dakikaların ardından, takı merasimine geçildi. Gelin ve damada yaklaşık 16 bin lira değerinde altın takıldı. 3 adet kalın burma bilezik, kalın altın zincir, 10 adet çeyrek altının da bulunduğu çok sayıda altın takı, gelin ve damadın dinlenme odasına bırakıldıktan sonra, genç çift ve yakınları eğlenceye kaldıkları yerden devam ettiler. Gelin Tuba Erarslan'ın Hollanda'da yaşayan ablası Leyla Erarslan'ın çantasına bırakılan altınların bulunduğu odaya giren kişi veya kişiler, çantanın içini boşaltarak kayıplara karıştı.

 

DİNLENME ODASINDAN ÇALINDI

Olay, Leyla Erarslan'ın bir süre sonra altınları kontrol etmek için odaya gelmesiyle ortaya çıktı. Çantasının açık bırakıldığı gören Erarslan, altınların yerinde olmadığını görünce, gelin ve damadın soyulduklarını fark etti. Düğün sahiplerinin ihbarı üzerine düğün salonuna gelen Hırsızlık Masası ekipleri, dinlenme salonunda parmak izi aradı. Salon çalışanların ifadelerini alıp çevreyi didik didik arayan polis, bir sonuca ulaşamadı.

Düğün salonunda güvenlik kamerası olmaması nedeniyle iz bulmakta zorlanan polis, olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlattı.

Düğün gecesinde hırsız şoku yaşayan Ali-Tuba Gülbahar çifti, büyük üzüntü yaşadı. Gülbahar çifti, altınların çalınması kadar, düğünlerinin zehir olmasına da üzüldüklerini belirterek, "Mal canın yongasıdır. En mutlu günümüzün zehir olmasına mı, takıların çalınmasına mı yanalım, bilemiyoruz" dediler.

 

SALONDA BULUNDU, ZANLI ÇALIŞAN ÇIKTI

Öte yandan düğünün sona ermesinin ardından, çalışanlar tarafından düğün salonunda yapılan temizlik esnasında, çalınan altınlar siyah bir poşetin içerisinde bulundu. Polisin, aldığı ilk ifade de çelişkili beyanları bulunan salon çalışanı M.G. hakkında, diğer çalışanların da beyanda bulunması üzerine M.G. gözaltına alındı. Bir kez daha sorguya alınan M.G., dün öğleden sonra adliyeye sevk edildi. M.G. hırsızlık iddiasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

ERZURUM'DA GELİN VE DAMAT DÜĞÜN SIRASINDA SOYULDU
ERZURUM'DA GELİN VE DAMAT DÜĞÜN SIRASINDA SOYULDU
ERZURUM'DA GELİN VE DAMAT DÜĞÜN SIRASINDA SOYULDU
İHA
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2010 Cuma 14:44:01
Güncelleme :25 Haziran 2010 Cuma 18:35:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?