4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Engelli öğrenciler futbol turnuvası

Erzurum'da düzenlenen Özel Eğitim Kurumları Salon Futbol Turnuvası renkli görüntülere sahne oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu Erzurum Bölge Müdürlüğü ile Atatürk Üniversitesi tarafından ortaklaşa yapılan organizasyonda engelli öğrencilerin futbol coşkusu renkli görüntüler oluşturdu. Turnuvanın açılış töreninde seremoni öncesi salonda bekleyen engelli öğrenciler müzik eşliğinde halay çekerek doyasıya eğlendi.
Erzurum'da düzenlenen Özel Eğitim Kurumları Arası Salon Futbol (FUTSAL) turnuvası bugün başladı. Atatürk Üniversitesi Spor Salonu'nda başlayan turnuvaya küçükler ve büyükler de altışar takım olmak üzere toplam 12 takım katılıyor. Lig usulü oynanacak müsabakalara öğrenci velileri de yoğun ilgi gösterdi.

AÇILIŞ TÖRENİ GECİKİNCE ÖĞRENCİLER HALAY ÇEKTİ

Turnuva öncesi düzenlenen seremoni töreni protokolün salona geç gelmesi nedeniyle yaklaşık bir saat gecikmeli olarak yapılırken, öğrenciler çalan müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi. Kol bastı oynayıp, kol kola halay çeken engelli öğrencilerin futbol coşkusu görülmeye değerdi. Ailelerinin alkışlarıyla destek verdiği öğrencilere üniversiteliler de destek verince ortaya renkli görüntüler çıktı.

ÖĞRENCİLERE FUTBOL TOPU HEDİYE EDİLDİ
 

Açılış töreni sonunda, törene katılan Erzurum Valisi Sami Bulut, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Milli Eğitim Müdürü Fevzi Budak, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintımar tarafından PTT Genel Müdürlüğü'nce gönderilen futbol topları oyunculara hediye edildi.
Turnuvanın ilk maçında Uzmanlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile Paylaşım Özel Eğitim Rehabilitasyon merkezi maçı oynandı.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Mart 2009 Pazar 14:07:39
Güncelleme :15 Mart 2009 Pazar 14:36:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?