8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

Engelliler 2011 ile gülecek

ENGELLİLER 2011 İLE GÜLECEK

Erzurum 2011 Genel Koordinatörlüğü Çevre Komitesi, Dünya Engelliler ve Dostları Gelişim Derneği’nin Türkiye genelinde yürüttüğü pet su şişesi kapağı toplama kampanyası için çalışma başlattı.

Sivil Toplum Komitesi Direktörü Muhammet Ali Yılmaz’ın da desteğiyle sürdürülen kampanya çerçevesinde engelli vatandaşların kullanımına sunulmak üzere 10 adet tekerlekli sandalye alınması planlanıyor.

Kampanya çerçevesinde Erzurum Alışveriş Merkezi’ne 2 adet konteynır yerleştiren Çevre Komitesi Direktörü Zeynep Eren, ‘’Şehir merkezi, üniversite yerleşkesi ve koordinatörlük binasına konulan kapak toplama konteynırlarında birikecek pet şişe kapaklarıyla sosyal güvencesi olmayan engelli vatandaşlarımız için 10 adet tekerlekli sandalye alacağız. Kampanyamız ilerleyen günlerde konteynır sayısı artırılarak daha da genişletilecek. Duyarlı vatandaşlarımızın kampanyamıza destek olması bizi sevindiriyor’’ dedi.

Sivil Toplum Komitesi’nin şehir merkezinde belirlediği lokanta, pastane ve kafelere kampanya için davet mektubu ve afişler gönderileceğini de ifade eden Direktör Eren, ‘’Atatürk Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Vakfı çalışanları da üniversite yerleşkesinde öğrencilerin yoğun olduğu kantinlerde çalışmalarını sürdürüyor. Kış Oyunları’nın tamamlanacağı güne kadar devam edecek kampanyada, amacımız arzu ettiğimiz sayıda tekerlekli sandalye alabilecek kadar kapak toplamak’’ dedi.

ENGELLİLER 2011 İLE GÜLECEK
İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2010 Salı 14:07:01
Güncelleme :23 Kasım 2010 Salı 14:44:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?