7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Er-Kadın’ın minik elleri ağaç dikti

ER-KADIN’IN MİNİK ELLERİ AĞAÇ DİKTİ

Erzurum Girişimci kadınlar Derneği Gençlik Komisyonu üyelerinin açtığı Ana Kucağı Kreş ve Gündüz bakım evinin minik öğrencileri 23 Nisan Çocuk Bayramı anısına Kreşlerinin bahçesini ağaçlandırdı.

Kreş Müdiresi ve Kreş ortaklarından Zehra Aslantaş, minik öğrencilere ağaç sevgisi konusunda bilinçlendirme çalışması yapıldığını söyledi. Erzurum Çevre İl Müdürlüğü’nden temin edilen fidanlar minik eller ile iş birliği yapılarak Kreş bahçesine dikildi.

Ağaçlandırma törenine katılan Er-Kadın Başkanı Zekiye Çomaklı, “Zehra ve Tuba kızlarımız gibi girişimcilik ruhu taşıyan genç kız ve kadınlarımıza ihtiyacımız var. Bu ruhu taşıyan kadınlarımız her alanda daha verimli oluyorlar. Çocuklarımız bizim Hayal kahramanlarımız değil, gerçek kahramanlarımızdır. Onun için bu günümüzün ümidi, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza geçmişimiz tarafından miras bırakılan ve bizlerin emanetçisi olduğumuz bu dünyayı yaşanılır kılmak boynumuzun borcudur. Öyle olmalı ki; çocuklarımız geleceğe endişeyle değil umutla bakabilsinler. Dünyada, yurdumuz da, bölgemiz ve ilimizde büyük bir doğa kirliliği yaşanıyor” dedi.

“HES’ler sayesinde şu an Erzurum büyük bir çıkmazın içerisinde” diyen Çomaklı, “Bu sorunun çözüleceğine inancımız tamdır. Acımasızca ve arsızca bu doğayı kirletmek, sularımızı, floramızı ziyan etmek hakkımız yokken, tabiatı kirletiyor yok ediyoruz. Bugün bu anlamlı bayramda toprakla ağacı buluşturup doğaya sahip çıkmayı, evlatlarımızı da bu konularda bilinçlendirmeyi başaran Ana Kucağı yönetim ve çalışanlarına Dernek yönetimi olarak teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

ER-KADIN’IN MİNİK ELLERİ AĞAÇ DİKTİ
İHA
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2010 Cumartesi 11:16:03
Güncelleme :24 Nisan 2010 Cumartesi 14:30:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?