4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Erdoğan'a 'One Minute' sürprizi

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan'a Erzurum gezisinde 'One Minute' sürprizi. Erdoğan, Davos zirvesindeki yaşananları sahneleyen ve kendini taklit eden tiyatrocuyu gülerek alkışladı.


Partisinin kongresi için geldiği Erzurum'da hizmete giren Kızılay'a ait Doğu Anadolu Bölge Kan Merkezi ve Bölge Afet Müdahale Lojistik Merkezinin açılış törenine katılan Erdoğan'a burada tiyatro oyuncusu Tahsin Taşkın'ın sürpriz oyunuyla karşılandı. Açılış öncesi kurulan sahneye çıkan tiyatrocu Tahsin Taşkın, Davos zirvesinde Başbakan Erdoğan'ın İsrail Cumhurbaşkanı Perez'le yaşadığı diyaloğu sahneledi. Zirvede yaşananları tek kişilik oyunuyla sahneye koyan Taşkın, Erdoğan'ın tepkisini sesini ve hareketlerini taklit ederek gerçekleştirdi. Erdoğan'ın 'One minute' sözünü tekrarlayan ve salondan ayrılmasını canlandıran sanatçı izleyenlerden alkış aldı. Sanatçının tek kişilik gösterisini gülerek izleyen Erdoğan, alkışlarıyla tebrik etti.

KAN MERKEZİ AÇILDI
Tiyatrocu Tahsin Taşkın'ın gösterisinden sonra kürsüye gelen Erdoğan, sağlık alanında yapılanları anlattı. Artık eskisi gibi olumsuz şartların olmadığını sadece kan alma değil, kanın bileşenlerine ayrılabildiğini ifade eden Erdoğan, Kızılay'ın bu konuda önemli atılımlar yaptığını söyledi.
Kızılay'a ait Doğu Anadolu Bölge Kan Merkezi ve Bölge Afet Müdahale Lojistik Merkezinin açılış törenine, Başbakan Erdoğan, Erzurum Valisi Sami Bulut, Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali ve vatandaşlar katıldı. Başbakan Erdoğan, tören sonunda yaptığı çalışmalar sebebiyle Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali'ye plaket verdi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2009 Cumartesi 19:42:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?