8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

Erdoğan’dan veda turları

ERDOĞAN’DAN VEDA TURLARI

Erzurum İl Tarım Müdürü Bektaş Erdoğan, Trabzon Tarım İl Müdürlüğü’ne atanmasının ardından veda ziyaretlerini sürdürüyor. Erdoğan, Narman Kaymakamı Alper Tanrısever’e veda ziyaretinde bulundu.

Erzurum İl Tarım Müdürü Erdoğan, İlçe Tarım Müdürü Salim Pehlivan ile birlikte Narman Kaymakamı Alper Tanrısever’i ziyaret ederek, görev yaptığı süre içerisinde yapılan çalışmalarda gösterdiği destekten dolayı kendisine teşekkür etti.

Erdoğan görev süresi içerisinde Narman ilçesinin hayvancılıkta diğer ilçeler içerisinde önemli bir merkez olduğunu belirterek hayvancılığın gelişmesi için büyükbaş hayvan ıslah çalışmalarının başarıyla devam ettiğini kaydetti. Özellikle bu çalışmalar kapsamında suni tohumlama çalışmalarında Narman ilçesinde önemli başarı elde ettiklerini anlatan Erdoğan, bu çalışmaların başarıyla yürütülmesinde İlçe Müdürü Salim Pehlivan’ın da büyük bir başarı ortaya koyduğunu dile getirdi.

Kaymakam Tanrısever ise sayın Erdoğan ile uyumlu çalıştıklarını belirterek Erdoğan’a yeni görev yerinde başarılar diledi.

ERDOĞAN’DAN VEDA TURLARI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2010 Perşembe 14:03:04
Güncelleme :4 Mart 2010 Perşembe 14:07:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?