4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Erkal, Erzurumlularla buluşacak

ERKAL, ERZURUMLULARLA BULUŞACAK

2011 Genel Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen ücretsiz halk konserleri devam ediyor. Pazar günü düzenlenecek konserle, İbrahim Erkal uzun bir aradan sonra ilk kez Erzurumlu sevenleriyle buluşacak.

Erzurum 2011 Genel Koordinatörlüğü, ücretsiz halk konserleri zincirine bir yenisini daha ekliyor. Daha önce Türk Halk ve Pop Müziği’nin en seçkin sanatçılarını Erzurumlularla bir araya getiren Kültür Sanat Komitesi, şimdi de Fantezi Müziğin güçlü sesi İbrahim Erkal’i sevenleriyle buluşturacak. Kültür Sanat Komitesi tarafından düzenlenecek ‘Dadaşın Gönül Sesinden Türküler’ isimli bir diğer konserde ise, Hüsamettin Ceylan, Burhan Budak ve Amir isimli müzik grubu, Erzurum türkülerini seslendirecek.

UZUN BİR ARADAN SONRA İLK KEZ

Erzurum Alışveriş Merkezi yanında bulunan Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde 21 Ocak 2011 Cuma günü saat 19.00’da düzenlenecek konserde, Erzurumlu sanatçılar en güzel türküleri 2011 Genel Koordinatörlüğü için seslendirecek. 23 Ocak 2011 Pazar Günü saat 19.00’da Cemal Gürsel Spor Salonu’nda düzenlenecek konserde ise İbrahim Erkal’in yanı sıra Erzurumlu bir diğer sanatçı Murat Yıldız sahne alacak. Erzurum’un son dönemde yetiştirdiği en büyük ses sanatçılarından biri olan İbrahim Erkal, Pazar günü düzenlenecek konserle uzun bir aradan sonra ilk kez Erzurumlu sevenleriyle buluşacak.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2011 Salı 16:40:02
Güncelleme :18 Ocak 2011 Salı 16:49:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?