7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Erken gelen başarı

ERKEN GELEN BAŞARI

Adını hem okulun fiziki imkanlarıyla hem de eğitim öğretimi ile kısa sürede duyuran Hacı Sami Boydak Anadolu Lisesi il basketbol müsabakalarında gösterdiği süper performans ve aldığı birincilik derecesi ile dikkatleri üzerine çekti.

Dört yıl gibi kısa bir sürede Okul Müdürü Yücel Gökçe’nin ve okul personelinin gösterdiği çabayla Boydak Lisesi zirveye emin adımlarla ilerliyor. Başarının oluşmasında öğretmen eksiğinin bulunmaması, personelin yeterli olması, okul idaresinin destekçi yaklaşımı büyük oranda etkili oluyor. Ekip ruhunun ön plana çıktığı Boydak Lisesi ilde düzenlenen basketbol müsabakalarında birinci olarak ektiklerini biçmeye başladı.

Takım, öğretmenleri Kenan Türkez, antrenörleri Murat Bilgili ve Cengiz Bozkurt ile iki aylık kısa bir sürede okul bahçesinde yaptığı çalışmalarla müsabakalara hazırlandı. Her geçen gün artan ekip ruhu, samimiyet, inanç beraberinde başarıyı getirdi. 11 takımın mücadele ettiği müsabakalarda seyircisinin de desteğini alan Boydak Lisesi beklendiği gibi şampiyonluk ipini göğüsledi.

22 Mart’ta Malatya’da düzenlenecek olan ‘bölge müsabakalarına’ gitmek için takım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Boydak grubunun kente kazandırdığı okulda imkanların yerli yerinde olması, malzeme eksiğinin bulunmamasının başarıyı getirdiğini söyleyen okul yöneticileri, Boydak grubunun desteğini ve ilgisini bu şekilde devam ettirmesi durumunda Hacı Sami Boydak Anadolu Lisesi’nin isminin her alanda daha çok duyulacağını belirtiler.

ERKEN GELEN BAŞARI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2010 Salı 09:48:02
Güncelleme :19 Ocak 2010 Salı 10:02:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?