6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Erken ve Akdağ Erzurum’a geliyor

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Nazım Ekren ile Sağlık Bakanı Recep Akdağ yarın Erzurum'a geliyor.

Sağlık Bakanı Akdağ, yarın öğleden sonra Aşkale ilçe hastanesinin açılışını yapacak. Bakan Akdağ, cumartesi ve pazar günleri Başbakan Yardımcısı Nazım Ekren'in programına dahil olacak.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Nazım Ekren ise cuma günü Erzurum'da çeşitli ziyaretlerde bulunacak. Daphan Organik Un ve Süt Fabrikası ile Atatürk Üniversitesi'nde Romonnof koyunculuk projesiyle ilgili incelemede bulunacak olan Bakan Ekren, cirit sahasında yapılacak gösteriyi izleyecek.

EKONOMİK VE SOSYAL KONSEY TOPLANTISI
Bakan Ekren ve Akdağ, Dedemen Ski Lodge Oteli'nde cumartesi günü sabah saat 10.00'da yapılacak olan Ekonomik ve Sosyal Konsey Toplantısı'na katılacak. Toplantı akşam saatlerine kadar devam edecek.

Bakan Ekren ve Akdağ, pazar günü tabyaları ziyaret edecek, ardından EGESB Organik Süt İnekçiliği projesi alanında incelemede bulunacak.Genç Mobilya Hibe Projesi'ni de inceleyecek olan bakanlar öğlen saatlerinde Ankara'ya dönecek.
ŞEHİR İÇİ GEZİ VE İNCELEMELER OTOBÜSLE
Öte yandan Bakahn Ekren'in programında şehir içi gezi ve incelemerinde otobüs kullanılacağının belirtilmesi dikkat çekti.

iha
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2008 Perşembe 23:09:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?