6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Ermenilere bayrak tepkisi

Asılsız Ermeni Soykırımı ile Mücadele Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yılmaz, Türk Bayrağı'nı çiğneyen Ermenilere tepki mitingleri düzenlenmesi çağrısında bulundu.

Geçmişte Müslüman Türklere katliamlar yapan Ermenilerin, bugün Türk Bayrağı'nı çiğnediğini ifade eden Yılmaz, bu hakarete yeteri kadar tepki gösterilmediğini belirtti. Siyasi partilerin, sivil toplum kuruluşlarının Türk Bayrağını çiğneyen Ermenileri telin için düzenlemesi gerektiğini vurgulayan Yılmaz, bu konuda kendilerinin de girişimde bulunacaklarını bildirdi.

Asılsız Ermeni Soykırımı ile Mücadele Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yılmaz, Ermenilerin katliam yaptıkları Hınıs ve Köprüköy'de anıt mezar yapımı için çalışmada bulunduklarını da söyledi. Anıt mezar projesini de hazırladıklarını kaydeden Yılmaz, bu konuda yetkililerden yardım beklediklerini vurguladı. Hınıs’ın Söylemez Köyü’nde hunharca katledilen 120 Müslüman Türk anısına yaptıracakları anıt mezar için destek isteyen Yılmaz, bu konuda girişimlerde bulunduklarını bildirdi.

.
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2008 Cumartesi 17:24:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Erzurum'lu IP: 212.175.130.xxx Tarih : 29.04.2008 10:58:52

Ermeniler; Türkiyede yaşarlar, Türklerin ekmeklerini yerler, Türklerden yardım alırlar, ( Demirel zamanında TIR'lar dolusu buğday yardımı yapılırdı) yinede kalkar Türk bayrağını çiğnerler. ......?