7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Erzincan-Erzurum yolunda kaza

Erzincan-Erzurum karayolunun 66. kilometresinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 18 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Demokratik Toplum Partisi'nin (DTP) Ankara'da yapılan Kadın Kolları Kongresi'nden dönen kadınları taşıyan Şevket S. yönetimindeki 21 DC 550 plakalı midibüs sabah saat 05.00 sıralarında Erzincan-Erzurum karayolunun 66. kilometresinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun soluna yan yattı. Kazada yaralanan 18 kişi Erzincan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazada sürücü Şevket S. ile birlikte; Elif Tilki, Berfin Demirkaya, Feride Nurettinoğlu, Mehveş Tilki, Netice Turgut, Tayyibe Polat, Hilal Tilki, Fevziye Demirkaya, Fevziye Özel, Rana Arslan, Gülseher Özbey, Mehveç Yıltaş, Özden Bingöl, Perihan Özel, Hemsi Arslan, Muhsine Yıldırım ve Leyla Arslan yaralandı.

Yaralı yolculardan bazıları kazaya, uykusuz olduğunu ileri sürdükleri midibüs sürücüsünün sebep olduğunu iddia ettiler.

Hastaneye getirilen yaralı kadınlardan bazıları ise basın mensuplarının görüntü almalarına tepki göstererek, ailelerinin kazadan haberdar olmasını istemediklerini ifade ettiler.

.
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2008 Pazartesi 12:18:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
PINAR EFENDİOĞLU IP: 88.226.180.xxx Tarih : 19.05.2008 15:44:46

üzüldüğümü hiç söyleyemem hayırlı biyerden dönmedikleri için bu kazanın olması normal karşılanır ama bir türk genci olarak sadece allahın yarattığı kullar oldukları için üzüldüğümü söyleyebilirim bu ülkede vatanı savunacak çok kişi var hiç boşuna umutlanmasınlar iki üçtane ne yaptığının farkında olmayan kişilere bu vatanı yar etmeyiz NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!