7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Erzincan yolunda kaza: 1 ölü

Erzurum'un Aşkale İlçesi yakınlarında bir otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 4 kişi de ağır yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Erzurum-Erzincan karayolu Tepebaşı mevkiinde saat 06.45'te meydana gelen kazada, Aşkale'den Erzincan istikametine giden Serhat Özcan idaresindeki 25 EZ 520 plakalı otomobil ile karşı istikametten gelen Adem Uruç yönetimindeki 38 EZ 775 plakalı kamyon çarpıştı.

Kazada iki araç da şarampole yuvarlanırken, otomobilde bulunan Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi İhsan Özcan olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobil ve kamyonda sıkışan yaralılar Serhat Özcan, Hülya Özcan, Erol Özcan ve kamyon sürücüsü Adem Uruç, Erzurum Sivil Savunma ekiplerinin müdahalesiyle sıkıştıkları araçlardan kurtarıldı.

Öte yandan, Erzurum Aziziye Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunduğu bildirildi. Kazanın kamyon sürücüsünün seyir halindeyken uyumasından kaynaklandığı ileri sürüldü. Soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2005 Salı 15:34:05
Güncelleme :12 Temmuz 2005 Salı 23:52:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?