3
Mayıs
2024
Cuma
ERZURUM

Erzurum: Otel bulamayan 120 kişilik Rus grubu açıkta kaldı!

Yılbaşı öncesi tüm rezervasyonların dolduğu Palandöken Kayak Merkezi’nde, seyahat acentelerinin anlaşmazlığı sebebiyle 120 kişilik Rus turist grup otel bulamayınca açıkta kaldı.

Palandöken Palan Otel Genel Müdürü Leyla Mutlutürk, bugün düzenlediği basın toplantısında, Palandöken Kayak Merkezi’ndeki başka bir otelin anlaştığı seyahat acentesinin kendi otelleri için 120 kişilik grup gönderdiğini, ancak bu durumdan kendilerinin haberdar olmadığını belirtti.
Yılbaşı tatili öncesinde otelin tamamının dolu olduğunu ifade eden Mutlutürk, "Söz konusu otel ile çalışan acente bizden yer talep etti. Ancak biz Ekim ayı içerisinde onlara yerimiz olmadığını bildirdik. Diğer otel ile mukavelesi olan firma da konukları bize yönlendirmek istedi. Ancak otelimiz tam dolu olduğu için kabul edemedik. Rus turist grubun mağdur olması bizden kaynaklanmamaktadır. Yasal olarak haklarımızı arayacağız" diye konuştu.

Erzurum’a gelen Rus grubun şehir merkezindeki otellere yerleştirildiğini belirten Mutlutürk, "Palandöken Kayak Merkezi’ndeki tüm turizmcileri, bu tür olaylara fırsat vermemek için daha dikkatli olmaya çağırıyorum. Bu konuda otelimiz hiçbir taahhütte bulunmamasına rağmen prestij konusunda zarar görmüştür" diye konuştu.

ERZURUM-(İHA)
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2003 Çarşamba 14:53:28
Güncelleme :18 Ocak 2004 Pazar 17:46:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MURAT YALÇIN IP: 212.175.177.xxx Tarih : 26.04.2011 09:43:38

leyla hanım başarılı bir iş kadını ve iyi bir yönetici hanım olarak görüyorum ona her şey yakışıyor çalışma hayatında başarılar dilerim. saygılar