4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Erzurum 24 saat gözlenecek

Erzurum Kent Güvenlik Yönetim Sistemi Merkezi ile Erzurum 37 ayrı noktadan 131 kamera ile gözetlenecek.


İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Devlet Bakanı Faruk Özak ve Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ tarafından dün açılışı gerçekleştirilen Kent Güvenlik Yönetim Sistemi Merkezi ile suç ve suçlularla daha etkin mücadele edilecek.


Erzurum Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur, polis teşkilatı olarak suç ve suçlularla mücadelede teknolojik koşulları yakından takip ettiklerini söyledi. Halka daha sağlıklı güvenlik hizmeti sunabilmek için MOBESE sisteminin kendilerine önemli avantaj sağlayacağını dile getiren Çalkavur, suçları önleme ve suçluları yakalamada MOBESE kayıtlarının polisin işini kolaylaştıracağını dile getirdi.
Şehrin 37 ayrı noktasına yerleştirilen 63’ü hareketli 131 kamera ile 24 saat gözetleneceğini dile getiren Çalkavur, MOBESE ile Asayiş olaylarına daha etkin ve süratli müdahale edileceğini bildirdi.


Emniyet Genel Müdürlüğü ve İl Özel İdaresinin desteği ile yapılan ve 2.3 milyon liraya mal olan Kent Güvenlik Yönetim Sistemi Merkezi’nin son sistem teknolojilerle donatıldığını söyledi.
 

İha
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2009 Pazartesi 17:36:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Kadir MAĞ IP: 88.250.20.xxx Tarih : 2.06.2009 23:32:13

bir erzurumlu olarak yapılan çalışmalardan dolayı tüm emeği geçenlere teşekkür ederim, MOBESE projesinin mimarlarından biri olarak emniyet müdürlüğünün web sittesinde okuduğum kadarıyla projenin tam anlamıyla Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu haline gelmesi için eksikler var bunların da tamamlanması gerekmektedir. fakat her proje anında mükemmel hale gelmez yapılan çalışmada şu an mükemmel olmasada büyük bir hizmettir.