6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Erzurum AKP'de Başbakan'a hazırlık

Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın Erzurum’a gerçekleştireceği program öncesi Ak Parti teşkilatları Kazım Karabekir belediyesi yemek hanesinde bir araya gelerek istişare yaptı. 

Toplantıya ev sahipliği yapan Kazım karabekir Belediye Başkanı Dursun Şahin yaptığı konuşmada, “Bugüne kadar teşkilatlarıyla birlikte Erzurum’a hizmet adına oldukça uyumlu bir çalışma performansı gerçekleştirdik. Aynı çalışmalar bundan böyle aksamadan devam edecektir. Başarılı çalışmalarından dolayı İl Başkanımız ve tüm teşkilatlarına teşekkür ederim”dedi. 

Toplantıya katılan Ak Parti Erzurum İl Başkanı Hüseyin Tanfer ise “Merkez ilçe ve ilçe teşkilatlarımız, belde teşkilatlarımız ile kadın kolları ve genlik kollarımız ile bugüne kadar taktire şayan bir çalışma gerçekleştirdik. Bu çalışmamız bizleri Türkiye genelinde en başarılı ilk 5 teşkilat arasına sokmuştur. Bu çalışmalar esnasında emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım, 9 kasım da Sayın başbakanımız Recep Tayip Erdoğan Bey’in şehrimizi teşrifinde teşkilatlar olarak en üst seviyede hazırlıklarımızı tamamlayarak Ak Partimizi bir kez daha onure edeceğiz” dedi. 

Daha sonra Kazım Karabekir Belediye Başkanı Dursun Şahin tarafından hazırlatılan plaketler teşkilat başkanlarına verildi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2008 Pazar 15:40:02
Güncelleme :3 Kasım 2008 Pazartesi 17:59:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?