7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Erzurum cimnastikte ilk beşte

ERZURUM CİMNASTİKTE İLK BEŞTE

Erzurumlu cimnastikçiler ilklere imza atmaya devam ediyor. Antrenör Süleyman Perçem yönetiminde İzmir’de yapılan 2. Etap Trampolin yarışlarında Erzurum fırtına gibi esti ve takım halinde ilk beş takım arasına girmeyi başardı.

Türkiye Cimnastik Federasyonu Faaliyet Programında yer alan 2. Etap Trampolin yarışları İzmir’in Bornova İlçesi Cimnastik Salonu’nda yapıldı. Türkiye’den dokuz kulüpten 45 sporcunun yarıştığı mücadelelerde Erzurum Gençlikspor Kulübünden Oktay Çiftçi bronz madalya kazanarak, Erzurum’da Türkiye üçüncülüğü sevinci yaşattı. Müsabakalarda Emir Baştürk ile Ahmet Emin Küçük’te başarılı bir yarış çıkarttılar. Erzurum takım halinde de ilk beş takım içinde yer alarak büyük bir başarıya imza atarken, Türkiye şampiyonasında mücadele etme hakkını da elde etti.

PERÇEM’İN GURURU

Cimnastikte elde edilen başarıda büyük pay sahibi olan Antrenör Süleyman Perçem, yıllar sonra gelen bronz madalya ve takım halindeki beşincilik sonrasında oldukça gururlandı. Kafile başkanı Metin Aydın da İzmir’de yapılan şampiyonada Erzurum’un ilk beş içinde yer alması nedeniyle büyük bir sevinç yaşadı.

Gençlikspor Kulübü Cimnastik Antrenörü Süleyman Perçem, son yıllarda elde ettikleri başarılarda en büyük katkının Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar olduğunu belirterek, “Gerek İl Müdürümüz Fatih bey, gerekse kulüp başkanımız Memduh bey bize büyük destek verip, güvendiler, bizde başarılı olarak onların güvenini boşa çıkarmadık. Sporcularım da kendilerine güvenenleri mahcup etmedikleri için büyük bir mutluluk yaşıyoruz” diye konuştu.

2. Etap Trampolin yarışlarında başarılı olarak Türkiye şampiyonasına katılma hakkını elde ettikleri içinde büyük bir sevinç yaşadığını ifade eden Perçem, sporcularının Türkiye şampiyonasında da bir tarih yazacağına inandığını söyledi. Antrenör Süleyman Perçem, “Yarışma tarihine kadar sıkı bir şekilde çalışıp, Türkiye şampiyonasına da iddialı bir şekilde gideceğiz” dedi.

İzmir’in Bornova İlçesinde yapılan 2. Etap Trampolin yarışlarını Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay ve Türkiye Cimnastik Federasyonu Genel Sekreteri, Bekir Doğan’da izledi.

Yarışlar sonucunda salondaki protokol tarafından dereceye giren sporculara madalyaları ve ödülleri verildi.

ERZURUM CİMNASTİKTE İLK BEŞTE
İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2010 Salı 13:59:03
Güncelleme :21 Eylül 2010 Salı 15:20:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?