6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Erzurum ilk 5 için umutlandı

TFF 2. Lig Yükselme Grubu takımlarından Erzurumspor'da hedef sezonu ilk 5 içerisinde tamamlamak.

Bugün kulüp binasında bir basın toplantısı düzenleyen Teknik direktör Murat Şimşek, Tarsus İdmanyurdu maçı galibiyeti sonrasında ilk 5 için yeniden ümitlendiklerini söyledi.

Tarsus İdmanyurdu karşısında aldığı üç puanla yeniden ilk beş şansını yakalayan Erzurumspor'da gözler haftasonu kendi evinde oynayacağı Pendikspor maçına çevİren teknik heyet, futbolcuların parasal sorununun çözülmesini istedi.

Tarsus İdmanyurduspor öncesinde oynanan Adana maçında çok iyi futbol oynamalarına ve iki kez öne geçmelerine rağmen yenilen bir golle biranda morallerin bozulması sonucu sahadan mağlup ayrıldıklarını anlatan Teknik Direktör Murat Şimşek, buna karşılık Tarsus karşılaşmasına talebelerini çoık iyi motive ettiğini ve sonuçta da altın değerinde üç puan aldıklarını vurguladı.

Böylece ilk 5 şanslarını daha da arttırdıklarını belirten Şimşek, "Biz elimizden geleni yapıyoruz. Erzurumlu bu takımı nerede, kimlerle izlemek istiyor. Bu çok önemli. Eğer bir Samsunsor, Malatyaspor izlemek istemiyor, sadece Gümüşhane'yi ya da Erzincan'ı izlemek istiyorlarsa birşey diyemem. Ama büyük takımları şehir takımlarını izlemek istiyorlarsa bu takıma destek vermeliler, sahip çıkmalılar"dedi.

Yönetimin yaşadığı maddi sıkıntının futbolcuların moral motivasyonunu bozduğunu ifade ederek, artık kalan 4 maçta marasal sıkıntı yaşanmamasını istedi.

Hedefe adım adım ilerlerken, tek engelin 'para' olmamasını isteyen Şimşek, "Bu şehrin siyasileri, yerel yöneticileri neden takıma sahip çıkmaz destek vermez anlamıyorum. Oysa bütün dünya da, özellikle de siyasiler bulundukları seçim bölgesinin futbol takımlarına büyük yatırımlar yapıyor. Futbol takımına yatırım yapan kazanıyor. Kulübümüz havaalanı yolunda, ama ne yazık ki siyasilerimiz, hemen hemen her hafta tesislerin önünden geçmesine rağmen bir gün gelip te kapımızı açmadılar, hal hatırımızı sormadılar. Oysa geçen hafta Adana Demirsporlu yöneticiler, bize 'Keşke bizimde sizin gibi bir takımımız, futbolcularımız olsa. Paramız var, ama sizin gibi canlı ve yürekten oynayan bir futbolcumuz, bir takımımız yoktur' dediler. Bizde 'Keşke bizimde sizin gibi paramız olsa’ demek zorunda kaldık. Çünkü futbolcumun cebinde bir kuruş harçlığı yoktur. Bu durum, Erzurum gibi büyükşehir olan bir il adına utanç verici bir durum. Erzurum bu olmamalı, Erzurumlu takımına sahip çıkmalı. Tarsus Belediyesi, öyle bir stad yapmış ki Gençlik Spor Müdürlüğü'nün öyle bir stadı yoktur. Bugün biz ilk 5 şansımızı sürdürüyoruz, hiç değilse Pendik maçı öncesi futbolculara bir miktar ödeme yapılsın. Bu maç bizim için dönüm maçı. Bu maçı kaybedersek herşey bitebilir. " şeklinde konuştu

.
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2008 Pazartesi 18:38:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?