6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Erzurum polisi teyakkuzda

Terör olaylarının tırmanışa geçmesiyle birlikte Erzurum Polisi de, teyakkuza geçti. Şehri giriş ve çıkışları 24 saat kontrol altında tutulurken, umuma açık yerler ise sürekli kontrolden geçiriliyor. 

Terörün yeniden tırmanışa geçmesi, Erzurum’da da güvenlik birimlerinin bir dizi yeni tedbirler almasına neden oldu. Erzurum Polisi şehir merkezindeki denetim ve tedbirlerini sıklaştırdı. Şehir merkezine giriş ve çıkışlar sürekli kontrol altında tutulurken, umuma açık yerler sürekli kontrol edilerek şüpheli kişiler kontrolden geçiriliyor. 

Halkın huzuru için güvenlik tedbirlerinin en üst seviyede süreceğini belirten Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşları duyarlı olmaya çağırdılar. Çevrelerinde gördükleri her şüpheli durumu güvenlik güçlerine bildirilmesini isteyen yetkililer, ”Vatandaşımız her zaman duyarlıdır. Ama, bugünlerde daha çok duyarlı olmalıdır. Çevresinde gördüğü şüpheli şahısları ve durumları zaman kaybetmeden 155 polis imdat veya 156 jandarma telefonlarına bildirmelerini istiyoruz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2008 Pazar 16:50:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?