6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Erzurum Üniversitesi'nde açılış

Erzurum Atatürk Üniversitesi kampüsu içerisinde yapımı tamamlanan Yabancı Diller Yüksekokulu ile Merkezi Dershaneler binaları, bugün düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılış törenine, Erzurum Valisi Celalettin Güvenç, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yaşar Sütbeyaz ile fakülte dekanları, öğretim üyeleri, öğretim görevlisi ve okutmanlar katıldı.

Törende bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Sütbeyaz, Yabancı Diller Yüksekokulu ile Merkezi Dershaneler binalarının üniversitede önemli bir açığı kapattığını ifade ederek, "Büyük paralara mal olan bu iki bina üniversitemize ve öğrencilerimize hayırlı olsun. Modern binalarımızda öğrencilerimizin rahat bir eğitim görmeleri için bütün imkanlar yer alıyor" dedi.

Daha sonra açılış kurdeleleri Vali Güvenç ve Rektör Sütbeyaz, tarafından kesilen binalar, davetliler tarafından gezildi.

Öte yandan program sonrasında Rektör Prof.Dr. Yaşar Sütbeyaz, gazetecilerin, "Bazı üniversitelere başörtülü öğrencilerin dün girdikleri gözlenirken, Erzurum Atatürk Üniversitesi'nde gelişen süreçte sizin tutumunuz nasıl olacak?" şeklindeki sorusuna cevap vermedi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2008 Salı 17:59:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?