4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Erzurumajans.com yayında

İnternet medyasının giderek önem kazandığı günümüzde Erzurum Basınına yeni bir soluk geldi.

Spor’dan, Siyasete, Ekonomi’den Kültür-Sanata yaşamın her alanından haber ve yorumların yer aldığı www.erzurumajans.com yayın hayatına başladı. ‘Erzurum’dan Haftanın 7 Günü 24 Saat Kesintisiz Haber’ vermeye başlayan haber sitesinin Genel Yayın Yönetmenliğini tecrübeli gazeteci Orhan Bozkurt yapıyor.


Ülke gündeminden ve dünyadaki sıcak gelişmelerden de okuyucuların anında haberdar eden www.erzurumajans.com haber portalında, aynı zamanda Erzurum medyasının güçlü kalemlerinin köşe yazılarına da ulaşmak mümkün olacak.
Konu ile ilgili bilgi veren www.erzurumajans.com Genel Yayın Yönetmeni Orhan Bozkurt, çağın imkânlarını kullanarak klasik gazetecilik kalıplarının dışında, tarafsız, doğru ve hızlı bir habercilik anlayışı ile yola çıktıklarını söyledi.
Haber portalının, Erzurum, bölge ve ülke gündemi ile ilgili tüm haberleri, bilgi kirliliği olmadan sunacağını anlatan Bozkurt, www.erzurumajans.com ‘da çıkar gözetmeden, yapılacak gazeteciliğin, okurların beğenisi kazanacağına inandığını açıkladı.

Özlenen tarafsızlığın, www.erzurumajans.com haber sitesinde yerleşeceğini ve gazetecilik etiği dışına çıkılmayacağının mesajlarını veren Bozkurt, “Amacımız, dünyanın neresinde olursa olsun Erzurumluları, Erzurum’dan habersiz bırakmamak, kentimizin, ekonomik, kültürel ve sosyal sorunlarını ilgili mercilere ve ülke gündemine taşımak. Bunun içinde yılmadan, cesur ve dürüst bir yayıncılığı esas alarak yola çıkıyoruz. Bu yolda okuyucularımızın ve hemşerilerimizin bizi yalnız bırakmayacaklarına inancımız tam. Haber portalımız interaktif gazeteciliği benimsediği için, okuyucularımızın yorum, eleştiri ve önerileri ile yayın anlayışını pekiştirerek bu suskun kentin çığlığı olacak” diye konuştu.
 

İha
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2009 Pazar 12:54:13
Güncelleme :24 Mayıs 2009 Pazar 13:06:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?