4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Erzurum'da 2011 toplantısı

Eylül ayında yapılacak olan Hazırlık ve Düzenleme Kurulu toplantısı öncesinde bugün Erzurum'a gelen Uluslararası spor organizasyonları Başkoordinatörü Mehmet Atalay, Vali Sami Bulut ve ilgili daire müdürleri ile 2011 Koordinasyon merkezinde düzenlenen değerlendirme toplantısına katıldı


Basına kapalı gerçekleşen toplantı öncesinde bir açıklama yapan Başkoordinatör Mehmet Atalay, tesis inşaatlarının programa uygun bir şekilde yürütüldüğünü söyledi.


Başakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da oyunlar ile yakından ilgilendiğini anımsatan Atalay, "Başbakanımız Erdoğan son olarak Karadeniz gezisinde Erzurum'daki çalışmaları bizlere sordu. Kendisine herşeyin yolunda gittiğini bildirdik. Ödenek anlamında hiçbir sıkıntımız yok. Çok güzel ve önemli tesisler yapılıyor. Türkiye'de ilk kez atlama kuleleri inşa ediliyor. Bunlar sevindirici gelişmeler. Öyle ki, bu oyunlar sayesinde Türkiye'de kayak, buz hokeyi ve artistik patinaj kültürü daha da gelişecek. 2011 Kış Oyunları Türkiye'nin baştan başa önemli bir projesidir. Tanıtım atağıyla sporda çok daha fazla söz sahibi olacağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2009 Çarşamba 17:29:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?