6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Erzurum'da ağaç dikme kampanyası

Atatürk Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Otomotiv Bölümü öğrencileri; “Daha yeşil Erzurum” sloganıyla Palandöken Orman alanına 500 fidan diktiler.

Öğrenciler, Palandöken orman alanına giderek fidanlarını diktiler.Öğrenciler ağaç dikme işlemlerini hocaları Makina Yüksek Mühendisi Rıfat Kantar öncülüğünde yaptılar. Öğrenciler Palandöken Orman alanına zaman zaman çıkarak diktikleri fidanları da kontrol edecekler.Öğrenciler, ağaç dikme kampanyasını geleneksel hale getireceklerini, bu çerçevede her yıl fidan dikeceklerini söylediler.

Makina Yüksek Mühendisi Rıfat Kantar, yola “Daha yeşil Erzurum” sloganıyla çıktıklarını, bu slogan çerçevesinde hareket ettiklerini belirtti. Ağaç dikmeyi öğrencilerinin ve kendisinin severek yaptığını ifa eden Kantar;“Bir şehrin yeşillendirilmesi demek o şehre hayat vermek demektir. Yeşili sevmek ve korumak bir insanın asli görevlerinden birisidir. Bizler örnek olmaya çalışıyoruz. Herkes bir ağaç dikse amaca ulaşılmış olunur. Daha yeşil bir Erzurum için herkesi bir fidan dikmeye davet ediyorum” diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2008 Çarşamba 11:45:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
vahit çelebi IP: 88.250.74.xxx Tarih : 26.06.2008 21:56:27

Ben Rıfat hocanın 2008 mezunu bir öğrencisiyim. Rıfat hocamız gerçek anlamda bir eğitimcidir.Öğrencisine öğretmek zorunda olduğu bilgiyi canı pahasına olsa öğretir.Görevini hakkını vererek yapar.Gelişen teknolojik sistemleri takip ederek öğrencilerine öğretir dedim ya gerçekten bir eğitimci. BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM