7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Erzurum'da başbakan hazırlığı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzurum Kadın Kolları Başkanı Nimet Aydemir, Cumartesi günü yapılacak olan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ında katılacağı AK Parti Kadın Kolları 2. Olağan Kongresine tüm Erzurumlu kadınları davet etti.

Bugün AK Parti Erzurum İl binasında basın toplantısı düzenleyen Aydemir, Cumartesi günü Cemal Gürsel Kapalı Spor salonunda yapılacak olan AK Parti Kadın Kolları 2. Olağan Kongresine tek aday olarak gireceklerini söyledi.

AK Parti'nin kuruluşundan itibaren yürüttüğü kadın kolları başkanlığına delegelerin teveccühü üzerine yeniden görev alacağını ifade eden Aydemir, " Sayın Başbakanımız kongremizi onurlandıracak. Kongremiz için Cumartesi günü tüm belediyelerin önünden saat 11. 00'de Cemal Gürsel'e otobüs kaldırılacak. Kongremiz Başbakanımızın salona girmesiyle start alacak. Burada Başbakanımız halkımıza hitaben konuşma yapacaklar." dedi.

Nimet Aydemir, ayrıca, kadınların artık siyasette daha çok yerlerinin olduğunu ifade ederek, " Erzurum'da yerel seçimlerde de bir çok kadınımız aday olacaklar. Biz kadınların siyasete daha çok girmeleri için gayret sarf ediyoruz. AK Parti olarak halkımıza hizmet için çalışmalarımız sürecektir." diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2008 Çarşamba 18:02:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tuncay yaşar IP: 78.167.163.xxx Tarih : 2.04.2008 21:31:08

Biz başbakanımızı desteklemeye devam edeceğiz DTP KAPATILMADAN AKP YE UZANAN ELLER KIRILSIN.BEN BAŞBAKANI DEV BİR AFİŞ İLE KARŞILAMAYA HAZIRLANIYORUM AFİŞTE AYNEN SUNU YAZACAĞIM. MİLLETİN ÖZGÜR İRADESİNİ HİÇE SAYANLARDAN TARİH BİR GÜN HESAP SORACAK...