4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Erzurum'da baskın şoku!

Erzurum Valisi Sami Bulut ile İl Genel Meclisi Başkanı Selcan Karagöl'ün uygunsuz şekilde yakalandığı iddiaları Erzurumluları üzdü. Olaya tepki gösteren vatandaşlar, "Sayın valimizin böyle bir olayla gündeme gelmesi bizleri derinden yaraladı. İnşallah doğru bir iddia değildir" dediler.

Erzurum Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Zekiye Çomaklı, yaşanan olayın son derece çirkin ve üzüntü verici olduğunu belirterek, "Herkesin özel hayatı olabilir. Kimse buna müdahale edemez. Ancak Erzurum'u yöneten 2 üst düzey insanın bu şekilde gündeme gelmesi hepimizi üzmüştür. Şu an iddiaların kesinliği konusunda bir şey diyemeyeceğim. Üzücü bir durum. Belli yerlere gelmiş, belli makamlarda bulunan, toplumu temsil eden insanların göz önündeki yaşantılarının da özel olması gerekir. Bu mübarek şehrin ismi nahoş olaylarla anılmamalıdır. Erzurumlu kadınlar bu durumdan son derece müteessir olmuşlardır" diye konuştu.

Olayı gazetelerden okuduklarını ve şaşkınlıkla karşıladıklarını söyleyen vatandaşlar, "Şehri yöneten bir valinin bu şekilde haber olması son derece yanlış bir durum. İddiaların asılsız olmasını arzu ediyoruz. Ancak yaşananlar Erzurum adına ve yöneticiler adına talihsiz bir olaydır" diye konuştular.
 

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2009 Cuma 16:53:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali seyitoğlu IP: 94.121.175.xxx Tarih : 3.10.2009 12:54:16

bin bir hatim nuri arşi doldurmuş bela nusibeti yerden kaldırmış düşmanları kahreylemiş öldürmüş mevlaya emanet olsun erzurum (bu iddia inşallah gerçek değildir çok ayıp bir durum)