6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Erzurum'da Erdoğan hazırlığı

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, hafta sonunda Erzurum'da toplu açılış törenine katılacak olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Erzurum olarak en iyi şekilde ağırlayacaklarını söyledi.

Başbakan Erdoğan'ın Güneydoğu Anadolu ziyaretinde yaşanan olayların üzüntü verici olduğunu dile getiren Başkan Küçükler, "Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Erzurum'da dadaşa yakışır bir şekilde karşılayacak ve ağırlayacağız" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Başbakan Erdoğan'ın Güneydoğu illerini ziyareti sırasında yaşanan olayların ve protestoların çirkin ve yakışıksız olduğunu ifade ederek, "Erzurum dün olduğu gibi bugün de duruşuyla ve tavrıyla Türkiye'ye örnek olacaktır. Bugüne kadar bu tür olaylara ilk tepkiyi veren Erzurum, hafta sonunda Başbakan Erdoğan'ı Erzurum'da en iyi şekilde karşılayacak ve ağırlayacaktır" diye konuştu.

Başbakan Erdoğan'ın İstasyon Meydanı'nda halka hitap edeceğini ve toplu açılış törenini buradan yapılacak sinevizyon eşliğinde gerçekleştireceğini anlatan Başkan Küçükler, bütün Erzurumluları toplu açılış törenine katılmaya davet etti.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2008 Perşembe 13:46:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tahir bayram IP: 212.156.223.xxx Tarih : 7.11.2008 19:24:47

başkan erdoğan dadaslar dıyarına gelırse er zaman nasıl karşılandıysa bu hafta sonuda eskısınden daha ıyı karşılanacakır. Dadaşlar dıyarı her zaman tüm illere ornek olacaktır ben 20 yaşındayım mıllet vekıllerı her ne kadar desede recep teyıp erdoğan dadaslar dıyarında her zaman aldığı oyu bı dakı oylamalrda alamayacaktır. Ama çok yanılıyorlar mhp,dhp chp,ye verılen oylarda buonumuzdekı oylamarda hepsı recep teyıp erdoğana vereceğine ınanıyorum şimdiden teşekkur ederım lutfen cevap yazın