6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Erzurum'da fuhuş operasyonu

Erzurum'a fuhuş yapması için getirildiğini ileri süren bir kadın, otobüs terminalinden polisi araması üzerine kurtarıldı.

Edinilen bilgilere göre, önceki gün otomobille Elazığ'dan Erzurum'a zorla fuhuş yaptırılmak amacıyla getirilen evli ve 3 çocuk annesi B.G.A.(36), Erzurum Otobüs Terminali'ne aynı otomobilde beraber geldiği iki kişiye tuvalet ihtiyacını gidermesi gerektiğini söyledi. Bunun üzerine tuvalete giden B.G.A. adlı kadın gizlice polisi aradı. Erzurum Emniyet Müdürlüğü 155 Polis İmdat hattına gelen ihbar üzerine, Asayiş Şubesi'ne bağlı Ahlak Masası ekipleri ve Otobüs Terminali'nde görevli polis memurları, kadını koruma altına alarak, kendisini dışarıda bekleyen S.Y. ile A.G.'yi yakaladılar. Daha sonra yapılan sorgulamanın ardından mahkemeye sevk edilen iki zanlı, "Zorla fuhuş yaptırmak, yer temin etmek ve aracılık etmek" suçlarından tutuklandı.

Öte yandan Erzurum'da yakalanan iki zanlının sorgusu sonrasında soruşturmayı derinleştiren Erzurum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerinin Elazığ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'yle irtibata geçmesi sonucu Elazığ'da yapılan operasyonlarda konuyla bağlantısı olduğu ileri sürülen 6 kişinin yakalanıp, tutuklandığı öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 27 Mart 2008 Perşembe 16:11:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?