7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Erzurum'da fuhuş operasyonu

Erzurum'da bir otele yönelik düzenlenen fuhuş operasyonunda yabancı uyruklu 3 kadın yakalanırken, "Fuhuşa teşvik, aracılık ve yer temin etmek, kişi hürriyetinden yoksun kılmak" ile suçlanan 4 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre, Erzurum'da bulunan bir otele Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Masası ekiplerince operasyon düzenlendi. Otel içerisinde yapılan aramalarda 'Zula' tabir edilen gizli bölümlere saklanmış yabancı uyruklu 3 kadın yakalandı. Kadınlara fuhuş yaptırdıkları ileri sürülen K.A., O.A., B. A. ve E.A. isimli zanlılar ise gözaltına alınmak istenirken, polise karşı mukavemette bulundular. Takviye ekiplerin çağrılmasıyla 4 zanlı etkisiz hale getirilerek, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü binasına getirildiler. Daha sonra adliyeye sevk edilen 4 zanlı, "Fuhuşa teşvik, aracılık ve yer temin etmek, kişi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Yabancı uyruklu 3 kadın sınır dışı edilmek üzere Emniyet Müdürlüğü Pasaport ve Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edildiler.

.
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2008 Salı 11:15:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?