9
Mayıs
2024
Perşembe
ERZURUM

Erzurum'da günboyu silah sesleri

Erzurum'da silahlar konuştu. Öğlen saatlerinde Bosna Caddesi üzerinde kiracı ile işyeri sahibi arasında yaşanan silahla yaralama olayının ardından, akşam saatlerinde meydana gelen 4 ayrı olayda da 3 kişi yaralandı. 

İlk olay bugün öğle saatlerinde Saray Bosna Caddesi'nde meydana geldi. İşyeri sahibi ile kiracı arasında çıkan tartışmada, kiracı O.A silahla işyeri sahibi B.B'yi ayağından yaraladı. Yaralı B.B, ambulansla Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinden kaçan saldırgan O.A, polisin takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Günün ikinci olayı iftar saatlerinde Hacı Salih Efendi Mahallesi'nde meydana geldi. Levent Kaya, otomobiliyle evinden işyerine giderken, yolda kurulan pusuda başka bir otomobilden kalaşnikof marka otomatik silahla açılan ateş sonucu yaralandı. 46 merminin isabet ettiği araçtan ağır yaralı olarak kurtarılan Kaya, önce Numune Hastanesi'ne, ardından da Aziziye Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Kaya'nın kurşunlanması olayına karıştığı belirlenen 3 şüpheli, polisin takibi sonucu gözaltına alındı. Yakalanan şüpheliler, olayda kullanılan silahı Yenişehir semtindeki Kiremitlik Tabya'da boş araziye attıklarını söylemeleri üzerine polis, arazide arama yaptı. Emniyet Müdürü Kamil Çolak, Özel harekat Şubesi ve Çevik Kuvvet Şubesi ekiplerinin katıldığı aramada silah bulunamadı. 

Bir başka olayda ise Serkan Sincar isimli bir vatandaş, şehir mezarlığı önünde kimliği belirsiz kişilerce silahla yaralandı. Olay sonrası polis aracıyla hastaneye götürülen S.S'ın göğsünden yaralandığı ve durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. 

Son olay ise akşam saat 21.30 sıralarında Yukarı Yoncalık Mahallesi'ndeki bir kahvehanede yaşandı. İki taraf arasındaki tartışmada silahlar kullanıldı. Kimsenin yaralanmadığı olayda polis, 3 kişiyi gözaltına aldı. Polis olaylara karışan zanlıları yakalamak için operasyonlarını sürdürüyor.
İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2006 Salı 01:12:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
toprak şeker IP: 88.247.174.xxx Tarih : 4.10.2006 20:06:07
saygı değer kardesler biliyorsunuzki her gecen gun şehitlerimiz cogalıyo bırakın bırbırınızle olan kırkınlığı dusmalığı savasmak itiyosanız dağlara cıkın mehmedimin yanında olun bizlerde delikanlı diyelim sizlere