7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Erzurum'da karma resim sergisi

Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Resim İş Ana Bilim Dalı´nın düzenlediği ‘Karma Resim Sergisi’ sona erdi.

Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi Sergi Salonu´nda gösterime sunulan eserler, Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Resim İş Ana Bilim dalı öğretim görevlileri Ahmet Sobacı, Ebru Amil Tülüce, Harun Şahin, Memduha Satır, Necmettin Karabulut, Oğuz Dilmaç, Yılmaz Helvacı, Mehmet Emin Kayserili imzasını taşıyor. Yaklaşık bir haftadır sergide bulunan eserlerde Atatürk portreleri, Erzurum Kış manzaraları ve ebru çalışmaları yer aldı.

Bir hafta boyunca açık kalan Karma Resim Sergisi’nin ilgi gördüğü belirtildi.

.
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2008 Cuma 15:00:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sefa fırış IP: 85.105.246.xxx Tarih : 3.05.2008 22:03:26

sergi açılışında çok heyecanlandım.resimleri az çok tahmin ediyordum fakat parmağımı ısıracağımı hiç düşünmemiştim...kelimeleri dolandırıp kelime kalabalığı yapmak istemiyorum.hocalarımız kendi dallarında gerçekten 1 numaralar diye düşünüyorum çünkü görünen köy kılavuz istemez.ayrıca ben böle üstadların öğrencisi olduğum için ayrı bir gurur duyuyorum bana resim adına çokşey katacaklarına inannıyorum hocalarımı burada tebrik eder kendilerine sonsuz saygılarımı sunarım...