8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

Erzurum'da samanlık operasyonu

Erzurum'da emniyet güçlerinin düzenlediği "Samanlık" adlı operasyonda, arama müzekkereleri bulunan zanlılar kıskıvrak yakalanırken, hayvan pisiliği içerisine gizlenmiş çok sayıda silah ele geçirildi. 

Edinilen bilgiye göre, bugün sabahın erken saatlerinde alınan ihbarlar üzerine düzenlenen şok operasyona 500'e yakın polis ile Özel Harekat timleri katıldı. 

Kombina Yolu üzerindeki Hayvan Pazarı'nın ablukaya alındığı operasyonda, çok sayıda vatandaşın üst araması yapılırken, Asayiş Şubesi'nce aranan zanlılar ise kıskıvrak yakalandı. Panzer ve akrep gibi zırhlı araçların da hazır bulundurulduğu operasyonda, hayvan pazarındaki ahır, han, kahvehane ve samanlıklar da arama yapan polis, park halindeki otomobil, kamyon ve kamyonetleri de gözden geçirdi. Aramalarda hayvan pisiliği içerisine gizlenmiş çok sayıda tabanca ve döner bıçağı ele geçirildi. Yaklaşık 2 saat süren operasyonda gözaltına alınan zanlılar Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, operasyonun kapsamı ve ele geçirilen silahlar hakkında daha sonra açıklama yapılacağı belirtildi.
İHA
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2006 Çarşamba 16:48:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?