7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Erzurum'da SP toplantısı

Saadet Partisi Erzurum İl Başkanı Teoman Kümbet; yaptığı haftalık basın toplantısında 28 Haziran Cumartesi günü il başkanları ve İl müfettişleri toplantısının Erzurum'da yapılacağını bildirdi.

Kümbet; 27 Haziran Cuma günü Genel Başkan Recai Kutan, Genel Başkan Yardımcıları ve GİK Üyelerinin ve Erzurum'a geleceğini saat 15.00'de Erzurum Valisi Sami Bulut'u ziyaret edeceklerini belirtti. Kümbet; 81 ilden gelecek olan İl başkanları, il müfettişleri ve il sorumluları toplantısına ev sahipliği yapmaktan onur duyduklarını ifade etti. Kümbet, Gelen misafirlere Erzurum'u tanıtmak için 28 Haziran Cumartesi günü yapılacak olan toplantıdan sonra Erzurum'un tarihi yerleri olan Tabyalar, Kale, Abdurrahmangazi Türbesi, Taşhan, Yakutiye Medresesi, Çifte Minareli medreseyi kapsayacak bir gezi yapmayı da programladıklarını söyledi.

İl Başkanı Kümbet, toplantıda ayrıca , Erzurum ekonomisiyle ilgili de değerlendirmede bulundu. Kümbet. “Memleketimizin genelde tarıma ve hayvancılığa dayalı bir ekonomisi bulunuyor. Bu günlerde Erzurum ekonomisinin büyük bir kısmını teşkil eden üniversite öğrencisinin ayrılması esnafımızı etkilemiştir. Gelecek olan il başkanları il müfettişleri ve il sorumlularının Erzurum ekonomisini yerinde görmelerini de istiyoruz. Bu durumun çözülmesi için istişarelerimiz olacaktır.”diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2008 Çarşamba 15:09:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?