4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Erzurum’da voleybol turnuvası

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanlığı ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilecek Bölge İl Karrmaları Voleybol müsabakaları 19 - 22 Haziran 2009 tarihleri arasında Erzurum’da yapılacak.

Erzurum’un ev sahipliğinde gerçekleştirilecek müsabakalara Kars, Ardahan, Iğdır, Gümüşhane,Tunceli, Ağrı ve Artvin erkek ve bayan takımları katılacak.

Voleybol İl Spor Temsilcisi Yusuf Altınkeser, göreve geldikleri günden itibaren Erzurum'da voleybolu en üst seviyeye çıkarmaya çalıştıklarını belirterek, “Finali Ankara 'da yapılacak bu projenin Doğu Anadolu Grup merkezi olan Erzurum’da 19 -22 Haziran 2009 tarihleri arasında bir voleybol coşkusu yaşayacağız. Burada 8 ilden gelecek sporcularla yapılacak müsabakalar sonucunda oluşacak Bölge Karması Ankara 'da yapılacak finale katılacaktır.
 

Daha sonra bu arkadaşlarıızdan seçilecek olanlar Voleybol Yıldız Milli Takımını oluşturacaktır. Yani amaç voleybolu tüm Türkiye 'ye yaymak sevdirmek.İnşallah ilimizden ve bölgemizden en az 4 oyuncuyu Milli Takıma verebilirsek bizim için büyük bir onur olur. Bu konuda bize desteklerini esirgemeyen başta Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çintımar olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Altınkeser, Cemal Gürsel Spor Salonu ve Atatürk Üniversitesi Spor Salonunda yapılacak müsabakalara tüm sporseverleri devam etti.
 

İha
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2009 Salı 18:26:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?