6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Erzurum'dan tanıtım atağı

Kültür ve Turizm İl Müdürü Fikret Öztürk, Erzurum ve Palandöken Kayak Merkezi’nin tanıtımı için uluslararası turizm fuarlarına katılacaklarını söyledi. 

Tarihi alt yapısıyla bir açık hava müzesi olan Erzurum’un, 2011 Üniversite Kış Oyunlarına ev sahipliği yapacak Palandöken Kayak Merkezi’nin uluslararası alanda çok arzu edilen seviyede tanıtımının yapılmadığını kaydeden Kültür ve Turizm Müdürü Fikret Öztürk, tanıtım anlamında önümüzdeki günlerde önemli bir atılım yapmayı planladıklarını söyledi.


Tanıtım için ilk etapta uluslararası turizm fuarlarını tercih edeceklerini kaydeden Öztürk, Palandöken kayak Merkezi’ndeki tesislerle işbirliği yaparak bu fuarlarda hem Erzurum’u hem de Palandöken Kayak Merkezi’ni en iyi şekilde tanıtabileceklerini söyledi. 

Erzurum’un kültür, inanç, doğa sporları, rafting, yayla, kayak turizmi için her türlü altyapıya sahip olduğunu anlatan Öztürk, Erzurum’un sahip olduğu bu değerleri yeterli seviyede tanıtamadığını belirtti. 

Uluslararası turizm fuarlarının Erzurum’un ve Kayak Merkezinin tanıtımı için önemli bir avantaj oluşturacağını söyleyen Öztürk, bu anlamda turizm işletmeleri ile işbirliği yaparak tanıtım eksiğinin giderilmesi için çaba göstereceklerini kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2008 Çarşamba 15:40:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?