6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Erzurumlu başarısı

Türkiye Golf Federasyonu tarafından İstanbul'da düzenlenen Türkiye Yıldızlar Golf Turnuvası'nda Erzurumlu golfçüler büyük bir başarıya imza atarak Türkiye ikincisi oldu. 

Golf sahası olmayan Erzurum'da futbol sahasında ve ovalarda antrenman yaparak turnuvalara hazırlanan Erzurumlu golfçüler elde ettikleri derece ile Erzurum'daki yöneticilerini gururlandırdı. 

Erzurum Golf takımının antrenörü Nüket Gürel, şampiyonanın ilk 5 ayağında çok başarılı bir performans ortaya koymalarına rağmen şampiyonadan ikinci olarak ayrıldıklarını söyledi. Turnuvanın favorisi olarak gösterildiklerini kaydeder Gürel, "Şanssızlıklardan dolayı şampiyonluğu kaybettik. Elde ettiğimiz derece hiçte küçümsenecek bir başarı değil. Çok daha fazla çalışarak daha büyük başarılara ulaşacağımıza inanıyoruz" diye konuştu. 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintımar, Golf takımının elde ettiği başarıların kendilerini gururlandırdığını söyleyerek, Erzurumlu golfçülere İstanbul'daki şampiyonada gösterdikleri başarılı performanstan dolayı teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2008 Salı 15:42:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?